forside
billeder
beliggenhed
priser
bestil

Huset ligger i Overby Lyng på Sj.Odde på Vestsjælland, ca 20 km fra Nykøbing Sjælland.
På Oddenvejen ligger der i sydlig retning Spar købmand - han har sådan set det hele. Her kan man også købe is, pølser, snold osv. - og nyde solnedgangen udover Kattegat.
I Nykøbing Sjælland, som er en rigtig hyggelig ferieby, ligger der Netto, Fakta, Superbrugsen, Irma m.m. På Oddenvejen i nordlig retning ligger en stor Superbrugs i den hyggelige fiskerby Havneby. Her kan der købes alle slags fisk på havnen, og ovenfor byen ligger der røgeri med friskrøgede varer.

Hvad byder området på?
Området er kendt for lyset på himlen og Kattegats smukke brænding mod kysten. Naturen er flot og præget af istiden. Lystfiskere er velkomne, men der er også kort afstand til den smukt beliggende Havnebyen, hvor I kan købe frisk og nyrøget fisk på havnen. Tager I helt ud på Gniben, det yderste af Sjællands Odde, kan I gå langs stranden hele vejen rundt om Odden. Det er også tilladt at spadsere på Hærens Artilleriskoles område. Istidslandskabet i Odsherred er ganske særligt - og derfor er Odsherred en Geopark, hvor I kan tage en tur rundt på Gravhøj-ruten og opleve istidslandskabet, stenalderens dysser og bronzealderens gravhøje. Også Hempel Glasmuseum og Odsherred Museum er besøg værd. Børnene vil elske at se de mange brandbiler på Odsherred Brandmuseum. Der er ca. 15 km til Sommerland Sjælland med masser af forlystelser. I området golfbaner, Odsherred Zoo i Asnæs og Dragsholm Slot fra 1200-tallet, hvor det hvide spøgelse huserer. Slottet er naturskønt beliggende ved Nekselø bugten. Besøg også de mange kunstgallerier der kendetegner Odsherred. Et besøg værd er også Nykøbing Sjælland by med talrige butikker, flere supermarkeder og en hyggelig gågade med forretninger og caféer, besøg Annaberg glasmuseum og/eller deres meget skønne restaurant beliggende i de smukkeste omgivelser, eller tag til Rørvig og nyd stemningen på havnen, hvor der kan købes og nydes friskfangede og nyrøgede fisk hver dag, eller tag på sælsafari fra Rørvig havn.


Opdateret d. 07-03-2016